ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον νέο Βιοκλιματικό Βρεφονηπιακό Σταθμό του δήμου Αθηναίων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον νέο Βιοκλιματικό Βρεφονηπιακό Σταθμό του δήμου Αθηναίων

Τα πρώτα παιδιά ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένας πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός που δημιούργησε ο δήμος Αθηναίων.

Ο Βιοκλιματικός σταθμός που δημιουργήθηκε μέσω ΕΣΠΑ θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 70 παιδιά. Βρίσκεται στον Κεραμεικό και μπορεί να φιλοξενήσει 24 βρέφη και 48 νήπια.

Οι γονείς που έχουν καταθέσει αίτηση και είναι επιλαχόντες σε παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων θα μπορούν να επικοινωνούν ως και την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου με το Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών (Ρόδου 181 και Σερήνου, Σεπόλια, τηλ. 2105150761), προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα εγγραφής τους στο νέο παιδικό σταθμό που δημιουργήθηκε. Μάλιστα, η επιλογή θα γίνει βάσει της υπάρχουσας μοριοδότησης.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε, τέλος, πως κατά τις ίδιες ημερομηνίες, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις (εκπρόθεσμες αιτήσεις σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Δ.Β.Α.) και όσοι γονείς δεν έχουν υποβάλλει προηγούμενη αίτηση για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.