ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος κοινότητας που συνελήφθη για κλοπή

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος κοινότητας που συνελήφθη για κλοπή

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα το πρωί στον δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, ο πρόεδρος της κοινότητας Αχινού, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε συλληφθεί για κλοπή.

Ο πρόεδρος με τη πράξη του αυτή δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια και εκφράζει έμπρακτα τη συγγνώμη του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο της παραίτησής του, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΧΙΝΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΑΧΙΝΟΥ

Προς: τον κ Δήμαρχο Στυλίδας

Κοιν: κ. Πρόεδρο Δ.Σ. Στυλίδας

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Με την παρούσα υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της Τ.Κ. Αχινού, ως ελάχιστη ένδειξη ευθιξίας, εκφράζοντας και πάλι την ειλικρινή μεταμέλεια και την έμπρακτη συγγνώμη μου για την αναστάτωση που προκάλεσα πρόσφατη πράξη μου. Με σεβασμό στο πρόσωπό σας και στους συντοπίτες μου, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με κάθε τρόπο στους συντοπίτες και την περιοχή μου.

Παρακαλώ για την αποδοχή της παραίτησής μου και για τις δικές σας ενέργειες.

Με τιμή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιώργος Αλεξόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.