ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύμβαση για αντιπλημμυρικά έργα στον κόμβο Πειραιώς και Χαμοστέρνας υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου

Σύμβαση για αντιπλημμυρικά έργα στον κόμβο Πειραιώς και Χαμοστέρνας υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία περιοχής κόμβου Πειραιώς και Χαμοστέρνας – Β’ φάση», προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ (με ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Στόχος του έργου είναι να αποκατασταθεί η διέλευση της απορροής των ομβρίων που συγκεντρώνονται στην περιοχή παρέμβασης, και να αντιμετωπισθούν τα πλημμυρικά προβλήματα που παρουσιάζονται, ιδιαίτερα με τη συσσώρευση των  υδάτων που παρατηρείται στην οδό Πειραιώς κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.

Αφορά παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στη Β’ Φάση της μελέτης αντιπλημμυρικής προστασίας περιοχής κόμβου Πειραιώς και Χαμοστέρνας, στα όρια του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και του Δήμου Αθηναίων.

Ειδικότερα, το έργο έχει ως αντικείμενο την κατασκευή αγωγών ομβρίων συνολικού μήκους 660 μ. περίπου, καθώς και την κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής και φρεατίων επίσκεψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε τμήματα των οδών Πειραιώς και Χαμοστέρνας, μέχρι τον υπάρχοντα αποδέκτη της οδού Σμύρνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.