Δήμος Καισαριανής: Ετοιμάζονται κινητοποιήσεις ενόψει άφιξης Ομπάμα

Δήμος Καισαριανής: Ετοιμάζονται κινητοποιήσεις ενόψει άφιξης Ομπάμα

Την αντίθεσή του στην επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κάνει γνωστή ο Δήμος της Καισαριανής, που παράλληλα θα πάρει μέρος σε σχετικές εκδηλώσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής, αναφέρει ότι:

«Συντάσσεται με το λαϊκό αίσθημα και τους φορείς του κινήματος που έχουν κηρύξει ανεπιθύμητο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπ.Ομπάμα ο οποίος θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 15 και 16 Νοέμβρη, παραμονές του εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, της λαϊκής εξέγερσης ενάντια στην αμερικανοκίνητη Χούντα και στο πλαίσιο των σημερινών επικίνδυνων παιχνιδιών των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και σχεδιασμών που ξεδιπλώνονται στην περιοχή.

Εξαιτίας αυτών των ανταγωνισμών συσσωρεύονται εύφλεκτο υλικό και μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η πολεμική σύγκρουση στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη».

Συνεχίζοντας ο Δήμος Καισαριανής επισημαίνει πως:

«Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει τη «διαφήμιση» των γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων της χώρας, μετά το κάλεσμα της κυβέρνησης να έρθει το ΝΑΤΟ ως τοποτηρητής στο Αιγαίο για τις προσφυγικές ροές.

Προσδοκά έτσι η κυβέρνηση ανταλλάγματα για λογαριασμό της ντόπιας πλουτοκρατίας παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι για το λαό μας και τους λαούς της γειτονιάς μας.

Ο λαός, οι μαζικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της Αθήνας πρέπει να επαγρυπνούν για τις εξελίξεις υψώνοντας φωνή αντίστασης σε ό,τι σηματοδοτεί αυτή η επίσκεψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας θα συμμετέχει στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας μαζί με το λαϊκό κίνημα».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.