ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Μπουτάρης: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο – «Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι ανώτεροι του Τσίπρα;»

Γ.Μπουτάρης: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο – «Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι ανώτεροι του Τσίπρα;»

“Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι ανώτεροι του Τσίπρα;”, είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, υπενθυμίζοντας πως ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκης πως η Α΄προβλήτα θα παραχωρηθεί στους κατοίκους της πόλης

Έξαλλος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν σε συνάντηση που είχε στο υπουργείο Ναυτιλίας για το θέμα του λιμανιού και ειδικότερα της Α΄προβλήτας.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και τρεις συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, για το ποια κομμάτια εξαιρούνται από την πώληση του ΟΛΘ, του είπαν όλα δίνονται στην ΟΛΘ Α.Ε και κανένα στο δήμο.

“Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι ανώτεροι του Τσίπρα;”, είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, υπενθυμίζοντας πως ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκης πως η Α΄προβλήτα θα παραχωρηθεί στους κατοίκους της πόλης.

“Όταν λέει ότι δίνονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εγώ καταλαβαίνω ότι εννοεί στους κατοίκους της πόλης. Αυτό δεν είναι ψέμα είναι κοροϊδιλίκι”, τόνισε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε:

“Ανοίγουμε μια πληγή και δεν θα κλείσει πολύ εύκολα. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει”.

Όπως είπε θα ζητήσει την συμπαράσταση από φορείς ενώ κάλεσε τους βουλευτές της πόλης και την περιφέρεια να κινητοποιηθούν προκειμένου η Α΄προβλήτα να παραχωρηθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.