ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ

«Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει για άλλη μια φορά χωρίς το μοναδικό μέσο μαζικής μετακίνησης που εξυπηρετεί τους πολίτες», τόνισε ο δήμαρχος

Στην εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

«Ενόψει της επίσχεσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ για μεθαύριο Πέμπτη, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συγκαλέσουμε έκτακτη σύσκεψη μέσα στην ημέρα, με τη συμμετοχή της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του Εργατικού Κέντρου και της Διοίκησης του ΟΑΣΘ.Ο αποκλεισμός της πόλης και του νομού για άλλη μια φορά δεν είναι ανεκτός. Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει για άλλη μια φορά χωρίς το μοναδικό μέσο μαζικής μετακίνησης που εξυπηρετεί τους πολίτες», τόνισε ο κ. Μπουτάρης. Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 19.00, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 3ος όροφος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.