ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα με πρωταγωνιστή τον Ηλία Ψινάκη

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα με πρωταγωνιστή τον Ηλία Ψινάκη

Σε ρινγκ παραλίγο να μετατραπεί το βράδυ της Τρίτης το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα, με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και σύζυγο της πρώτης σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ψινάκη, Βίκυς Σταυρακοπούλου, Χρήστο Κατσαρό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το aftodioikisi.gr, φανερά εκνευρισμένος ο δήμαρχος Μαραθώνα εξαιτίας της απόρριψης της πρότασης του για τα δημοτικά τέλη από το δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συζήτηση του προϋπολογισμού και υπό τις έντονες διαμαρτυρίες γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου για αδιαφορία του δήμου περί των βλαβών στο κτίριο, έκανε φραστική επίθεση στον κ. Κατσαρό.

Βάσει του ρεπορτάζ, παρότι ο κ. Κατσαρός και η σύζυγός του ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές του κ. Ψινάκη στις εκλογές του 2014, τώρα, πλέον, η ίδια έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του και οι δύο τους έχουν μετατραπεί σε επικριτές του.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

-Κατσαρός: Τα εύκολα τα λες όταν είμαι απών (σ.σ. εννοώντας τα περί αποκαλύψεων)

-Ψινάκης: Εξαφανίσου ρε μ@@@@α!!!

Μετά από αυτόν τον διάλογο, ο κ. Κατσαρός κινήθηκε εναντίον του Δημάρχου, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο αστυνομικός φρουρός του δημάρχου να τον απωθήσει πιάνοντάς τον βίαια από τον λαιμό.

Ακολούθησε πανζουρλισμός με την ασφάλεια του Ηλία Ψινάκη να τον φυγαδεύει κλείνοντας τον στην τουαλέτα μέχρι να διακοπεί και επίσημα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αποχωρήσουν όλοι.

Ωστόσο, η ένταση συνεχίσθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά, τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ.Ψινάκη, Γιώργο Νησιώτη και ομάδα πολιτών, υποστηρικτών της αντιπολίτευσης, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα.

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.