ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας επισκέφθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ

Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας επισκέφθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ

Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 22ας Νοεμβρίου ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης  Μιχάλης.

Ο  κ. Επιθεωρητής συνοδεύονταν από τον  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Σάνδρο Θωμά και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Τουλίκα Γιώργο.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του δημάρχου Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε στον Στρατηγό την ευαρέσκεια του για την αγαστή του συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας.

 «Η Ελληνική Αστυνομία στην Ημαθία, όπως και σε όλη την Ελλάδα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με αυταπάρνηση και ζήλο πράττει ευσυνείδητα το καθήκον της, από τον αρχηγό της, μέχρι τον τελευταίο αστυφύλακα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στα πλαίσια της επισκέψεως του ο κ. Καλαϊτζίδης δώρισε στον κ. Καραμαλάκη ένα βιβλίο με την ιστορία των Αιγών και αντίγραφο της Μακεδονικής Σάρισας των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή verianet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.