ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Μπουτάρης ενόψει κακοκαιρίας: «Η κατάσταση στους καταυλισμούς είναι άθλια – Να ληφθούν άμεσα μέτρα»

Γ. Μπουτάρης ενόψει κακοκαιρίας: «Η κατάσταση στους καταυλισμούς είναι άθλια – Να ληφθούν άμεσα μέτρα»

Ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να “προετοιμαστούν εγκαίρως” γιατί η σημερινή κατάσταση στους καταυλισμούς είναι “άθλια”

Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα στους καταυλισμούς των προσφύγων με αφορμή τις προγνώσεις των μετεωρολόγων για επιδείνωση του καιρού, ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του κεντρικού δήμου.

“Η κατάσταση στους καταυλισμούς των προσφύγων είναι άθλια. Από αύριο που θα αρχίσει η κακοκαιρία δεν θα έχουν οι πρόσφυγες θέρμανση, η προφύλαξη από την βροχή θα είναι μειωμένη. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, γιατί αλλιώς είναι πολύ πιθανό να πλημμυρίσει η πόλη από πρόσφυγες που θα αναζητούν ζεστασιά ή ένα πιάτο φαγητό. Δεν είμαι κινδυνολόγος, όμως το επισημαίνω”, είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος υποστήριξε πως ο δήμος δεν είναι αρμόδιος να λάβει μέτρα για τους καταυλισμούς των προσφύγων και γι’ αυτόν τον λόγο, ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να “προετοιμαστούν εγκαίρως, γιατί μπήκαμε στο χειμώνα και οι πρόσφυγες θα τυραννιούνται μέχρι την άνοιξη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.