ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ευρυτανία: Στα λευκά «ντύθηκε» το Καρπενήσι – Προετοιμασμένες οι Περιφέρειες (βίντεο)

Ευρυτανία: Στα λευκά «ντύθηκε» το Καρπενήσι – Προετοιμασμένες οι Περιφέρειες (βίντεο)

Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε να πέφτει χιόνι και στην Ευρυτανία – «Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας 

Στα λευκά ντύνεται μία μία πόλη της Ελλάδας με την κακοκαιρία να έχει ξεκινήσει από νωρίς σήμερα το πρωί από τα βόρεια και να κατευθύνεται προς τα νότια. 

Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε να πέφτει χιόνι και στην Ευρυτανία. Τόσο μέσα στο Καρπενήσι όσο και στο δρόμο, στο ύψος της Ράχης και της σήραγγας, η χιονόπτωση είναι ασθενής και δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στους οδηγούς.

Το χιόνι θα πέσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο 300-400 μέτρα, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης το χιόνι θα κατέβει ακόμη πιο χαμηλά, στις παρυφές της Λαμίας.

 Οι οδηγοί, που θα κινηθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να έχουν μαζί τους αλυσίδες, αφού η χιονόστρωση θα φτάσει μέχρι και τους 10 πόντους.

Ετοιμοπόλεμη η Περιφέρεια

«Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους. Οι οδηγοί όμως δεν θα πρέπει να μετακινούνται χωρίς λόγο και αν αυτό είναι αναγκαίο να έχουν μαζί τους αλυσίδες….», είπε σε τοπικό κανάλι ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.

Πανέτοιμος και ο Δήμος Λαμιέων

Όλα είναι έτοιμα και στο Δήμο για κάθε ενδεχόμενο. Ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Ζήσιμος θα είναι μαζί με το προσωπικό και τους χειριστές όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα για να παρέμβουν όπου χρειαστεί.

«Έχουμε κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία με τα μηχανήματα και το αλάτι. Οι δημότες μπορούν να καλούν στο γραφείο κίνησης για οποιοδήποτε σημείο έχουν πρόβλημα…». δήλωσε στην κάμερα ο κ. Ζήσιμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: LamiaReport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.