ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Καμίνης: Ο δήμαρχος της πιο βρώμικης πόλης της Ευρώπης ζητά την παραίτηση του Ν.Τόσκα!

Γ.Καμίνης: Ο δήμαρχος της πιο βρώμικης πόλης της Ευρώπης ζητά την παραίτηση του Ν.Τόσκα!

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ζήτησε ο δήμαρχος της πιο βρώμικης πόλης της Ευρώπης, Γιώργος Καμίνης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Ξέχασε ότι επί κυβέρνησης Σαμαρά όπου ήταν πάλι δήμαρχος, είχε καεί δύο φορές το κέντρο της Αθήνας και δεν άνοιξε το στόμα του Το στόμα του το ανοίγει συνήθως ότι είναι να ευχαριστήσει τον Τζορτζ Σόρος γιατί του δίνει συνήθως δωρεάν πετρέλαιο.

 Αντί να πάει να μαζέψει τα σκουπίδια στην πιο βρώμικη πόλη της Ευρώπης, αντί να κάνει πάρκινγκ και να μην παίρνουν την πινακίδες του κόσμου, ασχολείται με θέματα για τα οποία δεν έχει καμία αρμοδιότητα

Ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι είναι δυσεξήγητη η στάση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την μεγάλη επιχειρησιακή ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Υπάρχει κενό ασφαλείας στην Αθήνα. Βλέπουμε να καίγονται περίπτερα και χθες το βράδυ τρία τρόλεϊ. 

Ο Δήμος και οι κάτοικοι προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη όρθια. Όμως το πρόβλημα είναι πολιτικό. Ο κ. Τόσκας πρέπει να παραιτηθεί. Ζητώ την αντικατάστασή του», είπε ο κ. Καμίνης διερμηνεύοντας, όπως ανέφερε, τις επιθυμίες των πολιτών να αλλάξει η πολιτική ασφάλειας.

Ποιών πολιτών άραγε; Προφανώς αυτοί τα σκουπίδια τους τα πετάνε σε άλλου Δήμους.

Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για πολύ σοβαρά προβλήματα που έχει το κέντρο της Αθήνας. 

«Συνεχώς υποβαθμίζεται και προκύπτουν θύλακες παραβατικότητας και άβατο σε ορισμένες περιοχές του», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη παραβατικότητα. 

«Είναι ευθύνη συνολικά της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα», τόνισε η κ. Γεννηματά, δηλώνοντας ότι υποστηρίζει τις ενέργειες του δημάρχου Αθηναίων, ενώ σημείωσε ότι πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλίες στη Βουλή.

Ας δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τον Γ.Καμίνη από τα (νεοδημοκρατικά…) ysterografa.gr με συντάκτρια της Μαρία Λυσιάνθη:

“Κάποιος… να μας σώσει από τους τεχνοκράτες, αν οι τεχνοκράτες που θέλουν να μας σώσουν είναι σαν τον Γιώργο Καμίνη.

Ο “μόνιμος” Συνήγορος του Πολίτη επί παντοδυναμίας Σημίτη, δηλαδή σε μια περίοδο κατά την οποία ο πολίτης δεν βρήκε παρά σπανίως… συνήγορο στα προβλήματά του, διεκδικεί εσχάτως 3η θητεία στον Δήμο Αθηναίων.

Προσπαθώντας να μας πείσει ότι, τα 9 χρόνια θητείας που θα συμπληρώσει το 2019… δεν του φτάνουν για να ολοκληρώσει το έργο του. Και χρειάζεται άλλα πέντε, ώστε η θητεία του να φτάσει συνολικά στα 14 χρόνια. Ξεπερνώντας κάθε όριο κοινής λογικής.

Ο “τεχνοκράτης” Γιώργος Καμίνης και  στρατός των “ορφανών” που μάταια προσπαθεί μέσω των social media να τον υπερασπιστεί, εκπέμπουν μια εξαιρετικά φορτισμένη με τοξικότητες εικόνα. Ακυρώνουν την έννοια της τεχνοκρατικής προσέγγισης της πολιτικής. Και δείχνουν ότι η… βουλιμία για την καρέκλα της εξουσίας, δεν γνωρίζει σύνορα.

Φυσικά, μετά την παγερή έως αδιάφορη υποδοχή της εκ νέου υποψηφιότητάς του, ως εναλλακτική συμπεριφορά της χλεύης με την οποία προσέγγισαν τα social media την 3η υποψηφιότητα Καμίνη για τη δημαρχία της Αθήνας, ο διαχρονικά… συμπαθής του συστήματος Σημίτη αναζητεί “θύματα”.

Πολιτικά “θύματα”. Για να τον στηρίξουν. Και να πετύχει έτσι τη διάχυση της προσωπικής τοξικότητάς του. Σήμερα, συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας και πάλι για το πώς… θα αλλάξει την Αθήνα. Μια αλλαγή… αέναη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη κλείσαμε 7 χρόνια, που η Αθήνα “αλλάζει” επί Καμίνη. Στο τέλος της τρέχουσας, δεύτερης θητείας του, θα συμπληρώσουμε τα 9 χρόνια. Που η Αθήνα… θα αλλάζει. Και τότε, θα μας ζητήσει άλλα… 5 χρόνια. Φυσικά για να αλλάξει την Αθήνα”. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.