Γ. Καμίνης: «Να μας πει ο κ. Τόσκας σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα πυρπολούνται συστηματικά τρόλεϊ»

Γ. Καμίνης: «Να μας πει ο κ. Τόσκας σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα πυρπολούνται συστηματικά τρόλεϊ»

«Δεν μπορούν να μπουν διοικητικά όρια στην ανομία και να θυσιαστεί μία ιστορική συνοικία, όπως είναι τα Εξάρχεια, επειδή κάποιοι δηλώνουν αδύναμοι μπροστά στην καταστροφική μανία», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης,  αναφερόμενος στα περιστατικά βίας στο κέντρο της Αθήνας, όπως την πρόσφατη πυρπόληση τριών τρόλεϊ.

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι η εξοικείωση με την καταστροφική μανία σημαίνει υποταγή του αθηναϊκού λαού απέναντι στην τυφλή βία και κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, «να μας πει σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα πυρπολούνται συστηματικά τρόλεϊ μπροστά από το κεντρικό της μουσείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος Αθηναίων, ζήτησε χθες την παραίτηση του κ. Τόσκα και εξήγησε ότι είναι η πρώτη φορά που ζητάει κάτι τέτοιο από υπουργό και το έπραξε «λόγω της ανοχής σε φαινόμενα ανομίας, που προσλαμβάνει χαρακτηριστικά ρουτίνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.