Γ. Καμίνης: «Τα κάλαντα του Διονύση Σαββόπουλου στη Σταδίου μήνυμα αισιοδοξίας για όλη την πόλη» (φωτό)

Γ. Καμίνης: «Τα κάλαντα του Διονύση Σαββόπουλου στη Σταδίου μήνυμα αισιοδοξίας για όλη την πόλη» (φωτό)

Μία ιδιαίτερα συμβολική συναυλία έλαβε χώρα σήμερα έξω από το καμένο Αττικόν στη Σταδίου, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος ένωσε τη φωνή του με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνηγια το Αττικόν και τραγούδησε μαζί με τη Φιλαρμονική του δήμου τα κάλαντα μπροστά από τον εμβληματικό κινηματογράφο.

Η κίνηση στήριξης της προσπάθειας του Δημάρχου ΑΘηναίων να επαναλειτουργήσουν οι ιστορικοί κινηματογράφοι Απόλλων και Αττικόν, που έπεσαν θύμα της καταστροφικής μανίας κουκουλοφόρων το 2012, βρήκε ανταπόκριση, αφού πολλοί Αθηναίοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Με αναρτήσεις του στο Twitter, o δήμαρχος Αθηναίων  χαρακτήρισε τη συναυλία «μήνυμα κατά της τυφλής βίας» και εξέφρασε την ελπίδα σύντομα να λειτουργήσει ξανά το Αττικόν. «Τα κάλαντα του Διονύση Σαββόπουλου στη Σταδίου μήνυμα αισιοδοξίας για όλη την πόλη», έγραψε σε άλλη ανάρτησή του ο Καμίνης, συμπληρώνοντας σε επόμενο tweet: «Ο Δ.Σαββόπουλος μας ένωσε. Έχω βάσιμες ελπίδες ότι τέτοια μέρα το 2017, Αττικόν και Απόλλων θα λειτουργούν!»

Τα κάλαντα του Διονύση Σαββόπουλου στη Σταδίου μήνυμα αισιοδοξίας για όλη την πόλη pic.twitter.com/aTRjEoekSz

Στις 3μμ κάλαντα στο καμένο “Αττικόν” από τον κ. Διονύση Σαββόπουλο. Μήνυμα κατά της τυφλής βίας και ελπίδα σύντομα να λειτουργήσει ξανά.

Ο Δ.Σαββόπουλος μας ένωσε. Έχω βάσιμες ελπίδες ότι τέτοια μέρα το 2017, Αττικόν και Απόλλων θα λειτουργούν! pic.twitter.com/KWqXKOC4Na

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.