ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παραίτηση στελέχους στο Δήμο Αθηναίων για τη Ρόδα του Συντάγματος – Ολόκληρη η επιστολή (βίντεο)

Παραίτηση στελέχους στο Δήμο Αθηναίων για τη Ρόδα του Συντάγματος – Ολόκληρη η επιστολή (βίντεο)

Την παραίτησή του από πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, που είναι υπεύθυνος για τις εορταστικές εκδηλώσεις, υπέβαλε ο Χρήστος Τεντόμας, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λευτέρη Παπαγιαννάκη, ο οποίος το ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως είπε ο κ. Παπαγιαννάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, ανέλαβε τις ευθύνες του και έχει υποβάλει την παραίτησή του στο δήμαρχο κ. Καμίνη.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή παραίτησης 

Κύριε Δήμαρχε,                                                 

Η καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας της Ρόδας στέρησε στους Αθηναίους την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν τη θέα της Αθήνας από ψηλά, χωρίς μάλιστα ο Δήμος Αθηναίων να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ.

Ως εμπνευστής της ιδέας του μεγάλου αυτού εορταστικού εγχειρήματος, από τη θέση μου ως προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την καθυστέρηση αυτή.

Δυστυχώς, η  ιδιαιτερότητα της αδειοδότησης τέτοιου τύπου κατασκευών, απαιτεί πρώτα το στήσιμο και μετά την έναρξη των διαδικασιών ελέγχου τους.

Αν και δεν ανήκω στον πολιτικό χώρο της πλειοψηφίας, το  Δημοτικό Συμβούλιο με τίμησε εκλέγοντάς με στη θέση αυτή και θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα στα καθήκοντα μου με ευσυνειδησία.

Οι αξίες και η πορεία μου, επιβάλλουν να  παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου του Δοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΝΔΑ.

Ευχαριστώ το προσωπικό του Οργανισμού που ανταποκρίθηκε στη δύσκολη και απαιτητική δουλειά στηρίζοντας με αληθινό ενδιαφέρον και αφοσίωση όλες τις δράσεις μας.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού και εσάς προσωπικά για τη συνεργασία μας.

Με τιμή,

Χρήστος Τεντόμας

Δημοτικός Σύμβουλος

Όλα αυτά στον απόηχο του θέματος που δημιουργήθηκε με την Ρόδα στο Σύνταγμα.

Το ξήλωμα της Ρόδας και την απομάκρυνσή της από το Σύνταγμα, ζήτησε νωρίτερα από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ο Γιώργος Καμίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την επικινδυνότητα της Ρόδας διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.