ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αργολίδα: Κάλεσε τον δήμαρχο γιατι… «πέντε στέρφα φύγανε από την στάνη και είναι μέσα στα χιόνια»

Αργολίδα: Κάλεσε τον δήμαρχο γιατι… «πέντε στέρφα φύγανε από την στάνη και είναι μέσα στα χιόνια»

Το ακουστικό έπεσε από το χέρι δήμαρχου όταν στην άλλη άκρη της γραμμής εν μέσω πανικού μια ηλικιωμένη γυναίκα από ορεινό χωριό του δήμου Αργολίδας, του έλεγε:

-Δήμαρχε κάνε κάτι και για μας, χάσαμε τα στέρφα…

Ο δήμαρχος σαστισμένος, καθώς εκείνη την στιγμή βρισκόταν και σε εξέλιξη επιχείρηση με μηχανήματα για την διάνοιξη δρόμων από τα χιόνια, δεν μπορούσε να καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει “χάσαμε τα στέρφα”, ρωτούσε και ξαναρωτούσε μήπως και μπορέσει να καταλάβει.

-Τι χάσατε;

Για να πάρει την απάντηση από τον σύζυγο πλέον που… ανέλαβε την επεξήγηση.

-Πέντε στέρφα φύγανε από την στάνη και είναι μέσα στα χιόνια, θέλουμε 5-6 άτομα για να ψάξουμε να τα βρούμε…

Κόκαλο ο Δήμαρχος! Πάντως, όταν τελείωσε η διάνοιξη των δρόμων έστειλε ένα αγροτικό αυτοκίνητο με τον οδηγό ώστε να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους στον εντοπισμό των αρνιών τους.

Για την ιστορία, στέρφα ή στέρφες είναι οι στείρες θηλυκές προβατίνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.