ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δημος Αθηναίων: Ρεβεγιόν στo Θησείο με φόντο την Ακρόπολη

Δημος Αθηναίων: Ρεβεγιόν στo Θησείο με φόντο την Ακρόπολη

Στο Θησείο, με φόντο την Ακρόπολη, θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2017. Στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή με την Ηρακλειδών,  το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, οι παρευρισκόμενοι θα αποχαιρετήσουν  το 2016 και θα υποδεχτούν τον καινούργιο χρόνο, με μία γιορτή μουσικής που θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα κορυφωθεί στη 01:00 της νέας χρονιάς.

Σε δύο σκηνές, μία μικρή και μία μεγάλη, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν το σύνολο του προγράμματος, με συνεχή ροή μουσικής και χορού με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα εναλλάσσονται και θα «συνομιλούν» μεταξύ τους και με το κοινό.

Η βραδιά ξεκινά στις 22:00 στη μικρή σκηνή με τη Μαριέττα Φαφούτη,  ενώ στις 22:50 τη σκυτάλη θα πάρει η Μαρίζα Ρίζου.

Κωστής Μαραβέγιας

Στη μεγάλη σκηνή, με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη, στις 23:45 οι Dreamy Whispers θα δώσουν  τον ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ στις 23:50 η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης θα ανέβουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα εορταστικό καλωσόρισμα για το 2017.

 

Μαρίζα Ρίζου

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παραλάβει τη σκυτάλη για την υποδοχή του νέου έτους. Πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον αθηναϊκό ουρανό και η γιορτή θα συνεχιστεί.

 

Μαριέττα Φαφούτη

Αμέσως μετά, ο Κωστής Μαραβέγιας θα συναντήσει τη Big Band του δήμου Αθηναίων και μαζί θα συνθέσουν το διαχρονικό πάζλ της μουσικής της πόλης. Η Big Band θα παραμείνει στη σκηνή μαζί με τους Βικτωρία Ταγκούλη, Άννα Φιλιππάκη, Νίκο Ζαδέ και Ιάσωνα Μανδηλά.

Στις 00:40 ο Τάκης Ζαχαράτος θα ανέβει στη μικρή σκηνή σε μία εμφάνιση έκπληξη, ενώ αμέσως μετά, στη μεγάλη σκηνή θα δημιουργηθεί λαϊκό πάλκο με την Orchestra Laou Laou (Βίκυ Καρατζόγλου, Ειρήνη Αναστασίου, Λεωνίδας Μαριδάκης, Μέλιος Κατσαμάκης).

Dreamy Whispers

Η σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς ανήκει στην  Ελένη Γκασούκα και η μουσική επιμέλεια στον Πάνο Σουρούνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ και η αναμετάδοσή της είναι ελεύθερη για όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.