ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καρδίτσα: Η αυτοσχέδια «αλατιέρα» που προκάλεσε ποικίλα σχόλια (βίντεο)

Καρδίτσα: Η αυτοσχέδια «αλατιέρα» που προκάλεσε ποικίλα σχόλια  (βίντεο)

Πρωτόγνωρες θερμοκρασίες βιώνει η πόλη της Καρδίτσας τις τελευταίες ημέρες με το θερμόμετρο να κάνει βουτιά αρκετούς βαθμούς υπό τους μηδενός, μετατρέποντας το χιόνι σχεδόν αυτομάτως σε πάγο, γεγονός που δημιουργεί με τη σειρά του αρκετά προβλήματα στις μετακινήσεις.

Ο κρατικός μηχανισμός είτε αφορά το Δήμο Καρδίτσας, είτε την Περιφέρεια έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα, ωστόσο μια αυτοσχέδια αλατιέρα που έκανε την εμφάνισή της στην Καρδίτσα προκάλεσε ποικίλα σχόλια και μέσα σε λίγη ώρα το twitter έκανε πάρτι!

Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για κανονική αλατιέρα αλλά για ένα ημιφορτηγό ελαφρού τύπου (αγροτικό όχημα), το οποίο στην καρότσα είχε αλάτι. Το αλάτι δεν έπεφτε στην άσφαλτο όμως με κάποιο σύστημα αλλά στην καρότσα υπήρχε και ένας υπάλληλος που με τα χέρια του έριχνε όσο μπορούσε με τη χούφτα του, στο δρόμο προκειμένου να μην παγώσει και να παραμείνει ασφαλής για τους οδηγούς.

Βέβαια, το συγκεκριμένο βίντεο πέρα από το πρόσφορο έδαφος σκωπτικών σχολίων που δίνει στους χρήστες του διαδικτύου, φανερώνει και την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ΟΤΑ, οι οποίοι προσπαθούν με τα λίγα μέσα που διαθέτουν και με αρκετή εφευρετικότητα να αντιμετωπίσουν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.