Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη

Κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας, θα παραμείνουν και την Πέμπτη (12/01/2017) τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της χώρας. Μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί ότι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε:

Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης (αναμένονται οι ανακοινώσεις των Δήμων Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκού)

– Δήμος Κορδελιού – Εύοσμου

Όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί εκτός από τον 1ο, 5ο & 6ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και τον 2ο Παιδικό σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, καθώς λόγω του παγετού τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

– Δήμος Νεάπολης – Συκεών

Κλειστά αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, όπως και μεθαύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα λειτουργήσουν κανονικά οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες.

– Δήμος Παύλου Μελά

Αναστέλλονται αύριο τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν θα λειτουργήσουν ούτε οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, ούτε οι Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ.

– Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Κλειστά θα παραμείνουν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί.

– Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

Τα σχολεία στο δήμο θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν και για τις δύο ημέρες και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

– Δήμος Δέλτα

Τα σχολεία του Δήμου, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

– Δήμος Ωραιοκάστρου

   Κλειστά θα παραμείνουν αύριο και μεθαύριο τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου.

– Δήμος Λαγκαδά

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ΚΔΑΠ και Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

– Δήμος Θέρμης

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο την Πέμπτη 12/01.

– Δήμος Βόλβης

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και την Παρασκευή 13-1-2017, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

– Δήμος Χαλκηδόνας

Τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

– Δήμος Καλαμαριάς

Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 12 και μεθαύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

Κεντρική Μακεδονία

– Στο Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) .

– Στο Δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής δε θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων. Οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου. Κλειστό θα παραμείνει και την Πέμπτη το Στέκι Αλληλεγγύης.

– Στο Δήμο Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν αύριο 12 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

– Στο Δήμο Βέροιας δε θα γίνουν μαθήματα την Πέμπτη 12/01/2017, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

– Στο Δήμο Πέλλας όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι αύριο κλειστά

– Στο Δήμο Έδεσσας κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε ότι αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς, λόγω μικρής προσέλευσης παιδιών θα λειτουργήσει μόνο ο Α’ Παιδικός Σταθμός με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.

– Στο Δήμο Κατερίνης κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Στο μεταξύ, η «Αριάδνη» δεν λέει να «αποχαιρετήσει» την Ελλάδα και συνεχίζει να πλήττει μεγάλα τμήματά της, βυθίζοντας στο χιόνι ολόκληρες περιοχές και στην απελπισία χιλιάδες πολίτες.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκαν χθες, Τρίτη (10/01/2017) τόσο ο Έβρος – εξαιρουμένων των δημοτικών ενοτήτων Αλεξανδρούπολης και Τραϊανούπολης – όσο και η Ανατολική Μακεδονία, λόγω των πυκνών χιονοπτώσεων και των θυελλωδών ανέμων.

Σχεδόν σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, το τοπίο είναι «λευκό» και το κρύο πολικό, με το πρωτοφανές – σε ένταση και διάρκεια – κύμα κακοκαιρίας να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις και την καθημερινότητα των πολιτών. xionia2

Συνεργεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «παλεύουν» με τα προβλήματα σε όλους τους δήμους που επλήγησαν τις τελευταίες ώρες από το χιονιά, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, ενώ για μία ακόμη ημέρα τα σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα, στη συντριπτική τους πλειονότητα, παραμένουν κλειστά. xionia thes

Στη χιονισμένη Θεσσαλονίκη, που ξημέρωσε με -4 βαθμούς Κελσίου, οι κεντρικοί οδικοί άξονες της πόλης είναι «ανοιχτοί», αλλά οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, λόγω του παγετού που έχει σχηματιστεί σε πολλούς δρόμους. Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης, ενώ δεν θα λειτουργήσουν το ΑΠΘ, το Πανεπιστήμιο «Μακεδονίας» και το «Αλεξάνδρειο» ΤΕΙ. thes

Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» διεξάγονται κανονικά καθώς η λειτουργία του αερολιμένα αποκαταστάθηκε αργά χθες το απόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολικό ψύχος επικρατεί στη Δυτική Μακεδονία, όπου η Φλώρινα και η Πτολεμαϊδα ξημέρωσαν με -18 βαθμούς Κελσίου και με -14 τα Γρεβενά, ενώ λίγο μετά τις 7 το πρωί ο υδράργυρος στις πόλεις αυτές «έδειχνε» από -13 έως -10 βαθμούς Κελσίου. Αλυσίδες ή χιονολάστιχα χρειάζονται οι οδηγοί στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των νομών Φλώρινας και Κοζάνης, και σε τμήματα επαρχιακών δρόμων της Καστοριάς και των Γρεβενών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.