ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το πρόβλημα υδροδότησης σε Τούμπα και Νεάπολη

Θεσσαλονίκη: Λύθηκε το πρόβλημα υδροδότησης σε Τούμπα και Νεάπολη

Τέλος στον πονοκέφαλο εκατοντάδων πολιτών έβαλε σήμερα η ΕΥΑΘ, αποκαθιστώντας τα προβλήματα υδροδότησης που προέκυψαν αργά χθες το βράδυ σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

«Το πρόβλημα λύθηκε σήμερα τα ξημερώματα», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης. Η παροχή νερού σε νοικοκυριά στις περιοχές Τούμπα, Χαρίλαου, Παπαναστασίου, Μπότσαρη, Θεαγένειο και Καυταντζόγλου, γίνεται πλέον κανονικά και απρόσκοπτα.

Ωστόσο, μεμονωμένα αντιμετωπίζουν πρόβλημα κάποια νοικοκυριά, λόγω σπασμένων σωληνώσεων και υδρομέτρων.

Υπενθυμίζεται πως το πρόβλημα προκλήθηκε εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που οδήγησαν σε υπερκατανάλωση και διαρροές από σπασμένα υδρόμετρα και σωληνώσεις.

Διαρροή στη Νεάπολη

Αυτή την ώρα, πρόβλημα υδροδότησης αντιμετωπίζουν νοικοκυριά στη Νεάπολη, εξαιτίας διαρροής.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.