ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αναλυτικά οι δήμοι όπου θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα τα σχολεία

Αναλυτικά οι δήμοι όπου θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Παρασκευή τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας που δέχτηκαν μεγάλους όγκους χιονιού.

Κλειστά τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Κλειστά τα σχολεία στην Αλόννησο, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο, αλλά και στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φερραίου.

Κλειστά στον δήμο Τρικκαίων, όπου οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν μόνο στην πόλη των Τρικάλων.

Κλειστά τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και στον Δήμο Καλαμπάκας καθώς και το ΤΕΙ Θεσσαλίας σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα.

Κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό Θεσσαλονίκης. Σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδοθεί από τους δήμους Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη, Νεάπολης – Συκεών, Δέλτα, Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου, Χαλκηδόνας, Θέρμης, Καλαμαριάς, Βόλβης και Λαγκαδά.

Επίσης, ο δήμος Παύλου Μελά γνωστοποιεί ότι θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τεχνικά προβλήματα που προκλήθηκαν εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά από την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου.

Κλειστές οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλα τα γυμνάσια του δήμου Βέροιας. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά στις σχολικές μονάδες όλων των λυκείων του δήμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλειστά όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στους δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.