ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα δομή σίτισης από τον δήμο Λάρισας – Θα εξυπηρετεί πάνω από 1.000 έχοντες ανάγκη

Νέα δομή σίτισης από τον δήμο Λάρισας – Θα εξυπηρετεί πάνω από 1.000 έχοντες ανάγκη

Νέο κεντρικό μαγειρείο για τις ανάγκες των συσσιτίων των κοινωνικών δομών αποκτά ο δήμος Λαρισαίων μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, μετά την υπογραφή της ένταξης του έργου από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Το μαγειρείο με προϋπολογισμό 135.242,64 ευρώ, που θα σιτίζει καθημερινά τους 1.124 ωφελούμενους του κοινωνικού συσσιτίου (άπορους, άστεγους κλπ.) καθώς και τα παιδιά των παιδικών σταθμών, θα είναι πλήρως λειτουργικό, με τα γεύματα που θα ετοιμάζονται καθημερινά να διανέμονται στους χώρους του κοινωνικού συσσιτίου και των παιδικών σταθμών του δήμου, όπως αναφέρει το  ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Το έργο αυτό συμβάλλει στην εκπλήρωση του ειδικού στόχου του ΠΕΠ Θεσσαλίας που είναι η βελτίωση της πρόσβασης και χρήσης των υποδομών πρόνοιας», δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και τόνισε πως «στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, που βρίσκονται σε ανάγκη, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το προς εκτέλεση έργο αφορά την εσωτερική διαρρύθμιση υφιστάμενου κτιρίου καθώς και την προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού για τη διαμόρφωσή του σε χώρο κεντρικού μαγειρείου, το οποίο θα πληροί τις συγκεκριμένες προδιαγραφές για αυτή τη λειτουργία. Το κτίριο βρίσκεται στο Ο.Τ. 613Α στη συνοικία Νεάπολη του δήμου Λαρισαίων στο χώρο της σκεπαστής αγοράς, με συνολικό εμβαδόν 94,17τ.μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.