Στ. Κασιμάτης: Αίτημα για άμεση ενίσχυση των Α.Τ. Κορυδαλλού

Στ. Κασιμάτης: Αίτημα για άμεση ενίσχυση των Α.Τ.  Κορυδαλλού

Άμεση ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων του Κορυδαλλού, ζήτησε ο δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Κασιμάτης, μετά την αύξηση των καταστροφών δημόσιων περιουσιών.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο κ. Κασιμάτης με τον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, στην οποία συμμετείχαν η βουλευτής Β΄ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Θεόδωρος Μερεντίτης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, σε θέματα περιβάλλοντος, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, συζήτησαν για τις εκτεταμένες καταστροφές δημοτικού εξοπλισμού, σε πλατείες, παιδικές χαρές και άλλους δημόσιους χώρους.

Οι καταστροφές έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον, στον αστικό εξοπλισμό της πόλης, στην οικονομική κατάσταση του δήμου, αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασιμάτης, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην περιοχή του Σχιστού, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει συστηματική παραβατικότητα, αφού οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κλοπές, απειλές και προπηλακισμούς, ενώ είναι συχνά τα περιστατικά κλοπών και καταστροφών δημόσιου εξοπλισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού, τόνισε πως πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα φύλαξης και να ενισχυθούν τα τμήματα της πόλης, λαμβάνοντας μάλιστα την διαβεβαίωση από τον υπουργό, ότι άμεσα θα διερευνηθούν οι δυνατότητες για την αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.