ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δήμος Λάρισας: Επίτιμος δημότης τον Ιούνιο ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Δήμος Λάρισας: Επίτιμος δημότης τον Ιούνιο ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Με τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο συναντήθηκε το μεσημέρι, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στην αλβανική πρωτεύουσα, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συνάντηση ο Απ. Καλογιάννης ενημέρωσε επισήμως τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαρισαίων να ανακηρυχθεί ο αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος επίτιμος δημότης του δήμου Λαρισαίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στην επικείμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στη Λάρισα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου και την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Τάχος και οι επικεφαλής παρατάξεων Ρένα Καραλαριώτου, Κ. Τζανακούλης και Ντ. Διαμάντος. Στη συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή παρέστη ο Χρήστος Παπανικολάου, γνωστός Λαρισαίος ζωγράφος και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.