ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ψηφιακό Συμβούλιο απέκτησε ο δήμος Αθηναίων

Ψηφιακό Συμβούλιο απέκτησε ο δήμος Αθηναίων

Ψηφιακό Συμβούλιο στο οποίο μετέχουν εννέα Διευθύνοντες Σύμβουλοι (CEO) των μεγαλύτερων εταιριών πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, R&D και παροχής λύσεων για την Ψηφιακή Οικονομία, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας (Accenture, IBM, Microsoft, Nokia, Oracle, Όμιλος OTE, SAP, Vodafone, WIND) καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματά του, απέκτησε ο δήμος Αθηναίων.

Πρόκειται για ένα συμβουλευτικό όργανο μέσω του οποίου η Αθήνα δεσμεύεται με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και βασικούς εταίρους του ιδιωτικού τομέα να αναπτύξουν τεχνολογικές στρατηγικές για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών της. Το Ψηφιακό Συμβούλιο πραγματοποίησε σήμερα στο δημαρχείο της Αθήνας, την πρώτη του συνεδρίαση, υπό την προεδρία του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «είναι τιμή και συνάμα μεγάλη ευθύνη όταν τόσο μεγάλες εταιρίες συνεισφέρουν στην προσπάθεια του δήμου Αθηναίων να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει στον πολίτη».

Ειδικότερα, στο Ψηφιακό Συμβούλιο της Αθήνας συμμετέχουν η Πέγκυ Αντωνάκου Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft, ο Κυριάκος Σαμπατακάκης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture, o Σπύρος Πουλίδας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IBM, o Αθανάσιος Έξαρχος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia, ο Αντώνης Μονοκρούσος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Oracle, o Ανδρέας Ξηρόκωστας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Ελλάδος, ο Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, ο Χάρης Μπρουμίδης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone και ο Νάσος Ζαρκαλής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND, ο καθηγητής Διομήδης Σπινέλλης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο καθηγητής, Ιωάννης Ιωαννίδης, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και οι καθηγητές Ιωάννης Καλογήρου και Νεκτάριος Κοζύρης, από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.