ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρ.Δούρου: «Κάνουν παιχνίδι εντυπώσεων στα αποκαΐδια, θα επανέλθω»

Ρ.Δούρου: «Κάνουν παιχνίδι εντυπώσεων στα αποκαΐδια, θα επανέλθω»

Γυρίσαμε την πλάτη σε στημένα ρεπορτάζ – αγιογραφίες αναφέρει η Ρένα Δούρου απαντώντας στις επικρίσεις ότι απέχει από την τηλεόραση μετά τις φωτιές. Προτάσσει το έργο της Περιφέρειας και μιλά για προσπάθεια εξόντωσης προσώπων και παιχνίδι εντυπώσεων με φόντο τα αποκαΐδια.

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η Ρένα Δούρου σε όσους την επικρίνουν ότι «κρύφτηκε» κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τις φονικές πυρκαγιές με τους 95 νεκρούς στην ανατολική Αττική.

Με ανάρτησή της στο facebook η Περιφερειάρχης Αττικής, κατηγορεί όσους την εγκαλούν για την απουσία της από την τηλεόραση ότι επιχειρούν στρεψοδικία και επιχειρούν να κάνουν παιχνίδι εντυπώσεων με φόντο τα θύματα και τα αποκαΐδια, για να αποσπάσουν κομματικά οφέλη.

Στους 95 οι νεκροί από τις πυρκαγιές, κατέληξε ένας άντρας στο νοσοκομείο

Αφήνει επίσης αιχμές, για «στημένα» ρεπορτάζ, πορτρέτα — αγιογραφίες στα ΜΜΕ και αιρετούς να «σβήνουν τις φωτιές» και να δίνουν οδηγίες στην Πυροσβεστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Περιφερειάρχης τονίζει πως η σιωπή και η ευπρέπεια, δεν είναι αδυναμία και αναφέρεται στο έργο που γίνεται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, για τον εξοπλισμό των νοσοκομείων της Αττικής, για τη στήριξη της Πυροσβεστικής αλλά και για την πρόληψη των πυρκαγιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.