ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκηνές χάους στο δημοτικό συμβούλιο Αντιπάρου – Πολίτης επιτέθηκε βάναυσα σε δημοτικό σύμβουλο

Σκηνές χάους στο δημοτικό συμβούλιο Αντιπάρου – Πολίτης επιτέθηκε βάναυσα σε δημοτικό σύμβουλο

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες που συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου, την Τετάρτη 29/8, έγιναν μάρτυρες σκηνών ντροπής.

Ένας άγριος ξυλοδαρμός με θύτη έναν πολίτη του νησιού και θύμα έναν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, εκτυλίχθηκε μέσα στην αίθουσα μπροστά στα έντρομα μάτια των παρευρισκομένων στη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης εισήλθε στην αίθουσα και επιτέθηκε στον δημοτικό σύμβουλο χειροδικώντας εναντίον του. Έριξε το θύμα στο έδαφος και συνέχισε για αρκετή ώρα να τον χτυπά μέχρι οι αποσβολωμένοι από το αναπάντεχο περιστατικό βίας δημοτικοί σύμβουλοι να επέμβουν για να τους χωρίσουν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο δράστης του ξυλοδαρμού συνελήφθη μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν ο δημοτικός σύμβουλος που υπέστη την επίθεση και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου. Αιτία του θλιβερού συμβάντος, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, ένα προσβλητικό σχόλιο του δημοτικού συμβούλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της συζύγου του θερμόαιμου δράστη που επιχείρησε να αυτοδικήσει μετατρέποντας σε ρινγκ την αίθουσα του Δ.Σ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά πληροφορίες, η σύζυγος του πολίτη πρόκειται να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της προσβολής που υπέστη από το δημοτικό σύμβουλο και η συνέχεια της υπόθεσης απ΄ότι φαίνεται θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο συλληφθείς πολίτης μετά το πέρας της αυτόφωρης διαδικασίας αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.