ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δήμος Πύλης: Κάλεσμα στους πολίτες να δηλώσουν τις ζημιές στα σπίτια τους μετά τον σεισμό στα Τρίκαλα

Δήμος Πύλης: Κάλεσμα στους πολίτες να δηλώσουν τις ζημιές στα σπίτια τους μετά τον σεισμό στα Τρίκαλα

Μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας, ο Δήμος Πύλης ξεκίνησε την καταγραφή των ζημιών σε κτίρια, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.

Ο δήμος σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη, έδωσε λύσεις σε προβλήματα κατολισθήσεων, διάνοιξης δρόμων και άλλων ζημιών που προκλήθηκαν από τον σεισμό, με τα κατάλληλα μηχανήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλούμε όλους τους δημότες μας, των οποίων τα σπίτια και οι περιουσίες έχουν υποστεί ζημιές από τον σεισμό, να το δηλώσουν στην τεχνική υπηρεσία και πολιτική προστασία του δήμου μας, με φωτογραφική τεκμηρίωση, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία της πλήρους καταγραφής των ζημιών και των αποζημιώσεων, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες» δήλωσε ο δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.