ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ευτράπελα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας – Είσαι «τσ@@τσ@@νοπαίχτης» φώναξε ο δήμαρχος σε δημοτικό σύμβουλο

Ευτράπελα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας – Είσαι «τσ@@τσ@@νοπαίχτης» φώναξε ο δήμαρχος σε δημοτικό σύμβουλο

Με αφορμή την σκληρή κριτική της αντιπολίτευσης στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για το εξοχικό σπίτι που διαθέτει στα Αραχωβίτικα του οποίου η μάντρα εμποδίζει την πρόσβαση στη θάλασσα, ένταση σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της κοινότητας.

Ο κ. Πελετίδης αντέδρασε έντονα κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι του ασκεί κριτική, όχι από ενδιαφέρον για να μην καεί η περιοχή, αλλά από πολιτική σκοπιμότητα ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Σε μια αποστροφή του λόγου του μάλιστα έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος στον δημοτικό σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Χρήστο Μπακαλάρο να τον αποκαλέσει «τσ@τσ@νοπαίχτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Πελετίδης στη συνέχεια ανακάλεσε αφού πρώτα παρενέβη η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε να διαγραφεί η φράση από τα πρακτικά και ζήτησε συγγνώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.