«Είμαι έτοιμη να συμβάλλω στο έργο της Δικαιοσύνης»: Τι απαντά η Δούρου στην κλήση της Εισαγγελίας για την Μάνδρα

«Είμαι έτοιμη να συμβάλλω στο έργο της Δικαιοσύνης»:  Τι απαντά η Δούρου στην κλήση της Εισαγγελίας για την Μάνδρα

«Είναι γνωστό ότι η ίδια προσήλθα πρώτη τον περασμένο Νοέμβριο στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ξένη Δημητρίου, και κατέθεσα αναφορά για την πλήρη διερεύνηση των αιτίων της τραγωδίας» τονίζει σε ανακοίνωση της η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μετά την γνωστοποίηση ότι καλείται μαζί με ακόμη 10 άτομα ως ύποπτη σε εξηγήσεις για την φονική πλημμύρα στην Μάνδρα Αττικής

Όπως προσθέτει η κα Δούρου: «Στόχος ήταν, όπως είχα δηλώσει τότε, να μπει τέλος στην κουλτούρα της ατιμωρησίας και της ανευθυνότητας. Όπως και τότε έτσι και τώρα είμαι έτοιμη να συμβάλλω με κάθε μέσο στο έργο της Δικαιοσύνης».

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, 10 άτομα μεταξύ των οποίων και η περιφερειάρχης Αττική, καλούνται ως ύποπτοι σε εξηγήσεις για την φονική πλημμύρα στην Μάνδρα Αττικής, που κόστισε τη ζωή σε 23 συμπολίτες μας και προκάλεσε τεράστιες καταστροφές σε περιουσίες της περιοχής.

H Εισαγγελία Αθηνών που είχε αναλάβει τη διερεύνηση των αιτιών για την πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής και τον εντοπισμό των υπευθύνων ολοκλήρωσε μετά από μήνες την έρευνα της, απέστειλε κλήσεις σε υπόπτους για εξηγήσεις στην περιφερειάρχη Αττικής, τους υπεύθυνους της περιφέρειας για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχαν γίνει στην ώρα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.