ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Tο πρώτο «αντάρτικο» στο γαλάζιο στρατόπεδο: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Κ.Ζαγναφέρης για Περιφέρεια ΑΜΘ

Tο πρώτο «αντάρτικο» στο γαλάζιο στρατόπεδο: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Κ.Ζαγναφέρης για Περιφέρεια ΑΜΘ

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα στηριχτούν από τη ΝΔ όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειάρχες, σήμερα ανακοινώθηκε το πρώτο «αντάρτικο» στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης ανακοίνωσε ότι θα κατέβει υποψήφιος, επικεφαλής παράταξης για την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Ο κ. Ζαγναφέρης είναι ένας εκ των χωρικών αντιπεριφερειαρχών, που ήρθε σε κόντρα με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο (και όπως όλα δείχνουν, εκλεκτό της ΝΔ για το χρίσμα), που διαδέχτηκε τον ιδρυτή της παράταξης, Γιώργο Παυλίδη, μετά το θάνατό του.

Στο μεταξύ δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη ένας υποψήφιος από τον χώρο της ΝΔ και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Για τον κ. Τοψίδη οι φήμες τους τελευταίους μήνες ήταν πολλές αλλά ως τώρα δεν έχει ειπωθεί τίποτα επισήμως.

Η δήλωση του κ. Ζαγναφέρη είναι η εξής:

Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).

Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ.Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.

Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.
Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με σεβασμό στον πολίτη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.