Το ατυχές μήνυμα της Δούρου με το μωρό στο νιπτήρα που δίχασε το Twitter (φωτο)

Το ατυχές μήνυμα της Δούρου με το μωρό στο νιπτήρα που δίχασε το Twitter (φωτο)

Για άλλη μία φορά με το στόμα ανοιχτό άφησε το Twitter η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αυτή τη φορά, λίγο πριν εμφανιστεί στην ΕΡΤ, η Ρένα Δούρου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία ενός μωρού το οποίο κάνει μπάνιο, γράφοντας «κάνουμε πρόχειρο μπάνιο στο νιπτήρα γιατί θα δούμε τηλεόραση».

Η ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση των χρηστών του Twitter, που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι μήνυμα θέλει να στείλει και σε ποιους η Ρένα Δούρου.

Τα σχόλια ήταν καταιγιστικά. Άλλοι ερμήνευσαν την ανάρτησή της ως ένα μήνυμα που ήθελε να στείλει η περιφερειάρχης σε εκείνους που θα παρακολουθήσουν την συνέντευξή της, ενώ κάποιοι άλλοι ότι πρόκειται για μια απλά τρυφερή ανάρτηση, σχολιάζοντας ωστόσο ότι ήταν άστοχη. Για την ακρίβεια, πολλοί χρήστες εξέφρασαν τον θυμό τους για το επικοινωνιακό εύρημα της κυρίας Δούρου και την ειρωνική της διάθεση, θέλοντας νε της υποδείξουν να μην κάνει πλάκες με μωρά, όταν υπάρχει ένα βρέφος αλλά και άλλα παιδάκια που δεν θα ξανακάνουν μπάνιο μετά την φωτια στο Μάτι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.