ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κώστα Αγοραστό στηρίζει η ΝΔ στην περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστα Αγοραστό στηρίζει η ΝΔ στην περιφέρεια Θεσσαλίας

Την στήριξη της Ν.Δ στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για τις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές, αλλά και στην κ. Ρένα Καραλαριώτου για την θέση της δημάρχου Λαρισαίων, ανακοίνωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης από τη Λάρισα σε εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ.

Ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι το στοίχημα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλες τις Περιφέρειες είναι μεγάλο, σημειώνοντας πως η κατεύθυνση από τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη είναι «να οργανώσουμε και να οργανωθούμε σωστά ώστε να εκφραστεί ο κόσμος σε ισχυρά πρόσωπα και δυνατούς συνδυασμούς, ώστε να εκλεγούν άνθρωποι ικανοί όπου την επόμενη ημέρα που η Ν.Δ θα είναι κυβέρνηση να μπορέσει να συνεργαστεί για να υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα για το καλό των πολιτών».

Μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην κοινή πορεία – όπως είπε – όλων των μελών των συνδυασμών στο δήμο Λαρισαίων που βρίσκονται στο χώρο της Ν.Δ, και τόνισε ότι «η κ. Ρένα Καραλαριώτου θα διεκδικήσει τον δήμο Λαρισαίων με αξιώσεις, με την στήριξη του συνόλου των στελεχών της Ν.Δ και του πρώην δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη».

Όσον αφορά την θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας και την στήριξη της Ν.Δ στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε πως «ο κ. Αγοραστός αποτελεί μια ικανή και άξια επιλογή», δηλώνοντας βέβαιος πως «η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα μπορέσει να διοικηθεί και στην συνέχεια από έναν ικανότατο αυτοδιοικητικό».

«Η ΝΔ ενωμένη δίνει την μάχη σε όλα τα επίπεδα, οργανωμένα και μεθοδικά, έχοντας στον μυαλό της ένα και μόνο στόχο που είναι οι εθνικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης, και ταυτόχρονα άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

«Την ώρα της κρίσης είμαστε απολύτως βέβαιοι πως οι πολίτες θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών. Μια κυβέρνηση παρωδία, μια κυβέρνηση που διαχειρίζεται την εξουσία σαν να είναι θίασος, με ένα κακοπαιγμένο και χιλιοειπωμένο σενάριο. Από την μία ο κ. Καμμένος με διαρροές να δηλώνει και να δίνει στοιχεία από μια συζήτηση που έγινε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο παρουσία του πρωθυπουργού και από την άλλη ο κ. Κοτζιάς να δηλώνει έτοιμος να αποκαλύψει πράγματα και να μιλάει ακόμη και για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον κ. Σόρος» είπε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου με δήλωση ευχαρίστησε μεταξύ άλλων την Ν.Δ για την στήριξη στο πρόσωπο της, ενώ απευθυνόμενη στους πολίτες της Λάρισας τόνισε ότι ο συνδυασμός της «έχει ανοιχτές τις πόρτες σε όλους τους φορείς της πόλης και πως η Λάρισα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα πρέπει να αλλάξει πορεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός σημείωσε σε δήλωσή του ότι «η παράταξη ‘’Συμμαχία υπέρ των Πολιτών” έχει ιδρυθεί πάνω σε αρχές και αξίες ανθρώπινες και ανεξάρτητες που αντιπροσωπεύουν τη κοινωνία» και συμπλήρωσε ότι η παράταξη του αναζητά την στήριξη ευρύτερων δυνάμεων. «Συνεχίζουμε και ευχαριστούμε όλους που μας στηρίζουν, αλλά και κυρίως τον κάθε Θεσσαλό και την κάθε Θεσσαλή που είναι καθημερινά δίπλα μας και παλεύουν για μια καλύτερη Θεσσαλία» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.