ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Μπουτάρης κρατά τους Θεσσαλονικείς σε… αγωνία: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαι υποψήφιος»

Ο Μπουτάρης κρατά τους Θεσσαλονικείς σε… αγωνία: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαι υποψήφιος»

Δεν έβγαλε τελικά είδηση η σημερινή συνεδρίαση της διευρυμένης εκτελεστικής επιτροπής της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς ούτε τώρα ο δήμαρχος της πόλης ανακοίνωσε αν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκε το πως θα κινηθεί η Πρωτοβουλία ενόψει των εκλογών και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Γιάννη Μπουτάρη.

“Δεν έχω αποφασίσει ακόμα”, είπε ο κ. Μπουτάρης.

“Δεν έχει σημασία αν θα είμαι δήμαρχος. Σημασία έχει να συνεχιστεί το έργο της Πρωτοβουλίας”, πρόσθεσε.

Στο τραπέζι έπεσαν αρκετές προτάσεις, άλλοι τόνισαν πως θα πρέπει να ακολουθηθεί όποιος αποφασιστεί για επικεφαλής ενώ άλλοι δεν δεσμεύτηκαν ότι θα ακολουθήσουν σε περίπτωση που δεν είναι υποψήφιος ο Γιάννης Μπουτάρης.

Κάποιοι πίεσαν τον κ. Μπουτάρη να πάρει άμεσα τις αποφάσεις του καθώς μένουν 6 μήνες για τις εκλογές, ενώ άλλα στελέχη σημείωσαν πως είναι ακόμα νωρίς

Πηγή: Thestival.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.