Μπακογιάννης: «Αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

Μπακογιάννης: «Αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

Στην υποψηφιότητά του και στις προτεραιότητές του για τον Δήμο της Αθήνας, αναφέρθηκε, ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Κώστας Μπακογιάννης.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί την Αθήνα πρέπει να τη σέβεσαι, είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας», είπε αναφερόμενος στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Το στοίχημα είναι, να μην είναι γνωστή μόνο για την Ακρόπολη, αλλά ως μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Παντού βλέπω μία εικόνα εγκατάλειψης. Εμείς δίνουμε βάση στον τομέα της καθημερινότητας, στην ασφάλεια, σε αυτά που αφορούν τους πολίτες», ανέφερε.

Στην κριτική ότι βάζει υποψηφιότητα στον Δήμο προκειμένου να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, ξεκαθαρίζει «αν με ενδιέφερε, θα το είχα κάνει πάρα πολλά χρόνια αυτό. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι αγαπώ πολύ την αυτοδιοίκηση. Αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έναν δήμαρχο, που θα δώσει μάχες».

Αναφερόμενος στην δημαρχεία Καμίνη, είπε «νομίζω ότι έχει κριθεί στην συνείδηση των πολιτών. Κρατάμε τα θετικά, η Αθήνα θέλει ανατροπές θέλει αλλαγές. Ο Δήμος έχει γεράσει, έχει σκουριάσει ο Δήμος πρέπει να ξανανιώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για την πρότασή του, το Πολυτεχνείο να μετατραπεί σε συνέχεια του Μουσείου, είπε ότι «είναι μια πρόταση που μπορεί να υλοποιηθεί γρήγορα και με μικρό κόστος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.