ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπουτάρης για επίθεση στην κατοικία του: «Αντιφρονούντες που ανήκουν στην κατηγορία των ζώων»

Μπουτάρης για επίθεση στην κατοικία του: «Αντιφρονούντες που ανήκουν στην κατηγορία των ζώων»

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν μετά τον βανδαλισμό του σπιτιού του από αγνώστους την περασμένη Πέμπτη, εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρης.

«Ήταν άνανδρη η επίθεση», δήλωσε ο κ.Μπουτάρης ενημερώνοντας πως η Διεύθυνση Ασφαλείας προχώρησε σε 24ωρη μόνιμη παρουσία και φύλαξη του σπιτιού του, ενώ μετά από συστάσεις των Αρχών ο ίδιος προχώρησε στην τοποθέτηση καμερών.

«Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι υπερήφανα, όμως ηθελέστα και παθέστα. Όταν παίρνεις μια θέση θα έχεις και αντιφρονούντες που είναι στην κατηγορία των ζώων» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Η άσκηση βίας και τέτοιου είδους βίας, η οποία δεν παίρνει μόνο εμένα προσωπικά, αλλά περιλαμβάνει και την οικογένεια μου, 7 και 14 ετών, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο”, σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, επανέλαβε την καταδίκη του για τον βανδαλισμό του σπιτιού του δημάρχου. «Τέτοιες ενέργειες μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον» τόνισε και πρόσθεσε πως «η καταδίκη είναι ομόθυμη χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Έχω εμπειρία από βανδαλισμούς και την καταστροφή του γραφείου μου».

Την επίθεση καταδίκασαν, επίσης, οι επικεφαλής των παρατάξεων «Ανοιχτή Πόλη» Ρία Καλφακάκου και «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Δελής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.