ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γιάννης Μπουτάρης: «Τα σχολεία πρέπει να προστατευθούν με αστυνομία»

Γιάννης Μπουτάρης: «Τα σχολεία πρέπει να προστατευθούν με αστυνομία»

Επίθεση σε ναζιστικές οργανώσεις και τη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ.

«Είναι πάρα πολυ λυπηρό το ότι υπάρχουν οργανώσεις, κυρίως απ’ τη Χρυσή Αυγή, και σε μας έχουμε στα σχολεία μηνύματα το ότι οι χρυσαυγίτες παροτρύνουν τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις στα σχολεία κτλ…Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει στα σχολεία ένα κόμμα το οποίο έχει ναζιστικές αντιλήψεις και να δηλητηριάζει τα παιδιά με ναζιστικές ιδεολογίες, χρησιμοποιώντας κάθε είδους ψέματα για να τα παρασύρει» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

«Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να προστατευθούν με αστυνομία. Δεν επιτρέπεται να μπει στο σχολείο κάποιος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το σχολείο» υπογράμμισε.

Νοτοπούλου- Καϊλή- Ταχιάος

Ο Γ. Μπουτάρης κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Ν. Ταχιάου αλλά και τις πληροφορίες που θέλουν την Κ. Νοτοπούλου να διεκδικεί το δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και το όνομα της κ.Καϊλή.

Στο ερώτημα αν η κ. Νοτοπούλου θα μπορούσε να γίνει καλή δήμαρχος η απάντηση ήταν θετική, συμπληρώνοντας πως ο καθένας θα μπορούσε να γίνει καλός δήμαρχος αρκεί να έχει όραμα και μία καλή ομάδα γύρω του.

Για το Ν. Ταχιάο είπε ότι δεν τον γνωρίζει καλά. “Καλό παιδί είναι. Απο ‘κει και πέρα δεν ξέρω αν μπορεί να ‘ναι καλός δήμαρχος” είπε.

Και για την κ.Καϊλή είπε ότι “μια χαρά είναι και αυτή η κοπέλα” και επανέλαβε ότι όλοι μπορούν να γίνουν καλοί δήμαρχοι. Σημασία σημείωσε είναι η μόρφωση, το όραμα που έχει και ποια είναι η ομάδα του. Διαφορετικά όπως ανέφερε το δήμαρχο θα τον διόριζε το κράτος.

‘Πρωτοβουλία’ – διεργασίες για κοινό υποψήφιο κεντροαριστεροδεξιού μετώπου

Αύριο ξεκινούν οι διεργασίες για την διαδοχή στην Πρωτοβουλία . Ο Γ.Μπουτάρης απηύθυνε κάλεσμα για συστράτευση σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στόχος ένας κοινός υποψήφιος που θα είναι το κεντροδεξιοαριστερό μέτωπο, με αποδοχή κυρίως από τους πολίτες», δήλωσε ο Γ. Μπουτάρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.