ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ: Αδυνατεί ακόμα να επιλέξει υποψήφιο για τον Δήμο Αθηνών

ΣΥΡΙΖΑ: Αδυνατεί ακόμα να επιλέξει υποψήφιο για τον Δήμο Αθηνών

H δυσκολία για εύρεση υποψηφίου για τον δήμο της Αθήνας καλά κρατεί ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα είχε συζητηθεί και στην Πολιτική Γραμματεία της Τετάρτης όπου ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει «διορία» δύο ημερών για να διαχειριστεί μαζί με τον Πάνο Σκουρλέτη την υπόθεση. Ωστόσο, ούτε απόψε βγήκε «λευκός καπνός». Αύριο Σάββατο συνέρχεται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένοι θεωρούν ότι εκτός απροόπτου μπορεί να ανακοινωθεί εκεί το όνομα του υποψηφίου κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη από την ΝΔ και τον Παύλο Γερουλάνο από το ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, κατά άλλες πηγές, δεν είναι βέβαιο πως θα υπάρξει ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο σχετική ανακοίνωση.

Στο τραπέζι παραμένει ως όνομα εκείνο του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου, ενώ φέρεται να έχει γίνει βολιδοσκόπηση και σε γυναίκα εκτός κεντρικής πολιτικής σκηνής. Το όνομα της πρώην υπουργού Λούκας Κατσέλη ακούστηκε σε πολιτικοδημοσιογραφικά πηγαδάκια, ωστόσο το διέψευσε κατηγορηματικά.

Ακούστηκε επίσης το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ωστόσο ο θρύλος του μπάσκετ απάντησε «δεν ξέρω τίποτα» ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι δεν ισχύει η εν λόγω πληροφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.