Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων;

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων;

Γρίφος παραμένει ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων που θα αντιπαρατεθεί με τους κ. Μπακογιάννη και Γερουλάνο, με τις αποφάσεις να αναμένονται στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο.

Κατά τη συνεδρίαση της Πολίτικης Γραμματείας, την Τετάρτη, ο κ. Τσίπρας είχε τονίσει ότι το θέμα πρέπει να έχει κλείσει μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Το όνομα που «παίζουν» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 για τον Δήμο της Αθήνας είναι του υφυπουργού Εργασίας, Νάσου Ηλιόπουλου π, ενώ έχει βολιδοσκοπηθεί και μια γυναίκα, ενώ στην ατζέντα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος φέρεται να έχει επίσης βολιδοσκοπηθεί. Ο ΣΚΑΪ επικοινώνησε με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή και τεχνικό, ο οποίος όμως δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία, δηλώνοντας άγνοιας για το θέμα.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσουν με ομιλία του κ. Τσίπρα το Σάββατο στις 11 το πρωί.

Σημειώνεται ότι στην ονοματολογία του προηγούμενου διαστήματος είχε ακουστεί και το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων, κάτι που ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής διέψευσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.