ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων: «Γιατί δεν μπαίνει η αστυνομία στα Εξάρχεια- Τι είναι πανεπιστημιακό άσυλο;»

Δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων: «Γιατί δεν μπαίνει η αστυνομία στα Εξάρχεια- Τι είναι πανεπιστημιακό άσυλο;»

Ένα τρομακτικό σκηνικό το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια από τα επεισόδια που ακολούθησαν την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο περιέγραψε ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος.

«Κουκουλοφόροι αφού έγιναν τα επεισόδια που έδειξαν οι τηλεοράσεις, μπήκαν σε ταράτσες ενώ έχουν σπάσει και πόρτες από διαμερίσματα. Ανέβαιναν στις ταράτσες για να ρίξουν μολότοφ. Αυτό έχει εμφανιστεί το 2014 για πρώτη φορά αλλά από τότε δεν υπάρχει κανένα σχέδιο πρόληψης από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη» δήλωσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Περιγράφοντας την επόμενη ημέρα καθώς είναι κάτοικος Εξαρχείων ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων έκανε λόγο για «πολλά αυτοκίνητα καμένα» μιλώντας για «ρημαγμένη πόλη» και «εμπόλεμη ζώνη». «Μαυρισμένα τα πάντα, σπασμένα πεζοδρόμια, πέτρες από νεοκλασσικά που είχαν εγκαταλειφθεί. Κυκλοφορούσαν ακόμα και με τροχούς και έκοβαν τσίγκους για να τους χρησιμοποιήσουν στα οδοφράγματα» είπε ο κ. Αποστολόπουλος.

«Να μας πει κάποιος γιατί δεν μπαίνουν δυναμείς της αστυνομίας στην πλατεία Εξαρχείων. Τι είναι η πλατεία; Πανεπιστημιακό άσυλο ισχύει και εκεί;» αναρωτήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κατήγγειλλε, τέλος, «επί 1-2 ώρες έσπαγαν και μάζευαν υλικά για τα οδοφράγματα και μετά άρχισε ο κλεφτοπόλεμος και μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας καταστράφηκε για άλλη μια φορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.