Ο Γιάννης Μπουτάρης σε ξέφρενους ρυθμούς – Τα «έσπασε» σε μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Ο Γιάννης Μπουτάρης σε ξέφρενους ρυθμούς – Τα «έσπασε» σε μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Στους ρυθμούς των… τσιγγάνων χόρεψε μέχρι το πρωί της Κυριακής (09/12) ο Γιάννης Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη.

Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρο Πέγκα, ο δήμαρχος το… έριξε έξω.

Αν και δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τα μπαρ το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε στην μουσική σκηνή «Παρτιτούρα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος σε χαλαρή διάθεση υπέκυψε στον… πειρασμό και σηκώθηκε να χορέψει τον «Μπαλαμό», το τσάμικο «Γιάννη μου το μαντήλι σου» αλλά και πολλά ζεϊμπέκικα επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τον αντισυμβατικό και αυθόρμητο χαρακτήρα του.

Γιάννης Μπουτάρης και Σπύρος Πέγκας τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι το κλείσιμο του μαγαζιού.

Τις φωτογραφίες από την έξοδο του Γιάννη Μπουτάρη ανέβασε στο προσωπικό προφίλ του στο facebook ο Σπύρος Πέγκας.

Μάλιστα, ο αντιδήμαρχος τουρισμού, δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες με το εξής σχόλιο: «Yπάρχει ο αυθεντικός άνθρωπος-Δήμαρχος, και οι υπόλοιποι υποψήφιοι ..δήμαρχοι.. !(Το ερώτημα άλλαξε: «θα βάλεις ή δεν θα βάλεις;..»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.