ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Η Ειρήνη Κάτρη-Μεϊντάση κατεβαίνει στον Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» – Δηλώσεις Γ.Μώραλη

Η Ειρήνη Κάτρη-Μεϊντάση κατεβαίνει στον Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» – Δηλώσεις Γ.Μώραλη

Μια ξεχωριστή Πειραιώτισσα, η Ειρήνη Κάτρη-Μεϊντάση, αποδέχθηκε την πρόταση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η Ειρήνη Κάτρη-Μεϊντάση απόφοιτη της Ιωνιδείου Σχολής (ένα από τα τρία ιστορικά Πρότυπα Σχολεία της Ελλάδας), μητέρα δύο παιδιών σήμερα, είναι σύμβουλος επικοινωνίας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, έχοντας υλοποιήσει πολλά ειδικά project στο χώρο της ναυτιλίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ηταν υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2006 με τον συνδυασμό του Χρήστου Αγραπίδη.

Κόρη πρώην ανώτερου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, προέρχεται πολιτικά από τον χώρο της φιλελεύθερης δεξιάς.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή την καλωσόρισε στον συνδυασμό και τόνισε: «Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα, η οποία αναπτύσσει επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα στην πόλη μας. Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει διάθεση να συμβάλλει στην προσπάθεια μας να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη μας.

Χαίρομαι που η κα Κάτρη Μεϊντάση θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», γιατί πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους και αξιόλογους Πειραιώτες με σύγχρονη ματιά για τα πράγματα, να συμμετέχουν στα κοινά της πόλης τους έτσι ώστε να συνεισφέρουν στο να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε».

Η κα Κάτρη Μεϊντάση απαντώντας στον Γ.Μώραλη, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη τιμή και υψηλό αίσθημα ευθύνης συστρατεύομαι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, για να αναδείξουμε περαιτέρω τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πειραιά ως ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου.

Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό και στη ναυτιλία, στους δυο πυλώνες ανάπτυξης, οι οποίοι στηρίζουν την οικονομία διαχρονικά τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση να συνεχίσουμε όλοι την προσπάθεια που έχει κάνει ο δήμαρχός μας όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι για άλλη μια φορά ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» θα αξιολογηθεί σωστά από τους δημότες και θα δώσει την ευκαιρία στον δήμαρχο να συνεχίσει αυτή την τόσο γενναία και υπερβατική προσπάθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.