Ρ. Δούρου: Η Περιφέρεια δε φέρει ποινικές ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι

Ρ. Δούρου: Η Περιφέρεια δε φέρει ποινικές ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι

Για την προσπάθειά της στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά και το μέλλον αυτής μίλησε η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου. Παράλληλα, έκανε αναφορά στην τραγωδία στο Μάτι, σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την Περιφέρεια.

«Παρότι πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την Περιφέρεια, ακολουθώ την προβλεπόμενη από τη Δικαιοσύνη διαδικασία, χωρίς κραυγές, με την πεποίθηση ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί σε κάποιο από τα στάδια της όλης διαδικασίας» λέει για την τραγωδία στο Μάτι η Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής», ενώ τονίζει: «Ζητούμενο για εμένα είναι να μη μείνει τελικά καμία “ σκιά”, ακόμα και σε εκείνους οι οποίοι, από πολιτικό φανατισμό έχουν θολωμένη κρίση».

Όπως σημειώνει η κ. Δούρου: «Πολιτικοί μου αντίπαλοι, με τη βοήθεια ορισμένων “ λειτουργών της ενημέρωσης”, χρησιμοποίησαν την τραγωδία ως πεδίο πολιτικής αντιδικίας, χωρίς να σέβονται ούτε τη μνήμη των θυμάτων ούτε την οδύνη των συγγενών τους».

Αναφερόμενη στη μάχη για την Περιφέρεια της Αττικής η Ρένα Δούρου τονίζει: «Αντίπαλοί μας στην Αττική δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά οι πολιτικές. Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: επιστροφή στις πρακτικές του “ χθες” ή συνέχιση αυτών που εμείς ξεκινήσαμε στην Περιφέρεια Αττικής και τα οποία γίνονται για πρώτη φορά;». «Εμείς δυνατά και αθόρυβα δουλεύουμε επί τέσσερα χρόνια, ανατρέποντας τις παλιές πρακτικές. Αυτό προφανώς ενοχλεί ορισμένους. Εκείνους που θέλουν την επιστροφή στον “ παλιό καλό καιρό”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.