ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ. Πατούλης: «Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την υποψηφιότητα της γυναίκας μου»

Γ. Πατούλης: «Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την υποψηφιότητα της γυναίκας μου»

Στις συνομιλίες του με τη γυναίκα του και την απόσυρση της υποψηφιότητάς της για τη θέση του Δημάρχου Αμαρουσίου αναφέρθηκε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης συνάντησε την Ελένη Τσολάκη και μίλησε στο «Τι λέει;» για…

το χρυσό σπίτι

«Με το χρυσό σπίτι ακούστηκαν υπερβολές και μύθοι. Είναι ένα σπίτι αστικό, το οποίο είχαν δημιουργήσει οι γονείς της Μαρίνας και που εκεί μένουμε. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα σπίτια που ζούμε στην Πεύκη. Κάποιοι, για άλλους λόγους, θέλουν να παραποιήσουν καμιά φορά τη ζωή σου, να δημιουργήσουν ότι είσαι ένας Μίδας και κάπως έτσι θεωρώ ότι παίχτηκε όλο το σκηνικό. Το μόνο που με στεναχωρούσε ήταν για τον μικρό, τον Αλέξανδρο. Αντιμετώπισε μια μορφή μπούλινγκ, το ξεπέρασε πιστεύω και δεν μου άρεσαν και ελάχιστα σχόλια που μιλούσαν για την μητέρα μου, η οποία μεγάλωσε μόνη της τα δυο παιδιά της κι εκείνα είναι επιστήμονες».

την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη

«Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την υποψηφιότητα της γυναίκας μου. Η Μαρίνα είναι ένα άξιο στέλεχος της κοινωνίας μας. Ήθελε να δώσει δείγματα γραφής. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει ανεκτό κάποιος που διοικεί να βάλει υποψηφιότητα η γυναίκα του. Πιστεύω ότι η Μαρίνα θα είχε τεράστια επιτυχία, θυσίασε τη δική της διάθεση. Δεν ήταν ένα βράδυ που συζητήσαμε γι’ αυτό, ήταν βράδια. Όπως της έκανε «κλικ» και είπε κατεβαίνω, έτσι ξαφνικά με ένα «κλικ» είπε έχεις δίκιο και αποσύρθηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.