ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν.Νικολόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πατρέων

Ο Ν.Νικολόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πατρέων

Με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στο Patras Palace επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα που βάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος για την Δημαρχία του Δήμου Πατρέων.

Ο όροφος, το lobby αλλά και το πεζοδρόμιο του ξενοδοχείου γέμισε από κόσμο που βρέθηκε κοντά στον Νίκο Νικολόπουλο για να δηλώσει την στήριξή του σ΄ αυτόν τον αγώνα για την δημιουργία της Νέας Πάτρας. «Νέα Πάτρα» θα είναι και το όνομα της δημοτική παράταξης την οποία παρουσίασε αναλυτικά ο υποψήφιος πλέον Δήμαρχος, Νίκος Νικολόπουλος. Με την σημαία του «κόμματος των Πατρινών» που αποδείχτηκε πολύ μεγάλο αλλά και μ’ ένα ψηφοδέλτιο νεανικό, ζωντανό, φρέσκο κι ελπιδοφόρο, ο Νίκος Νικολόπουλος φιλοδοξεί να γίνει ο πρωτομάστορας στο οικοδόμημα της Νέας Πάτρας.

Νέοι γυναίκες και άφθαρτα πρόσωπα πλαισιώνουν τον έμπειρο Νικολόπουλο ο οποίος αποτιμώντας την χθεσινή βραδιά, ανέφερε: «Δεν μπορεί παρά να νιώθω μεγάλη συγκίνηση, βαθιά ευγνωμοσύνη αλλά και βαρύ το αίσθημα ευθύνης απέναντι σ’ όλους αυτούς που βρέθηκαν κοντά μου σε αυτό το εγχείρημα και καθημερινά πολλαπλασιάζονται.

Εδώ κι ένα μήνα άνοιξε η συζήτηση για πιθανή υποψηφιότητά μου. Τότε δεσμεύτηκα να σταθμίσω και να ζυγίσω με σοβαρότητα την πρόταση αυτή. Έκτοτε, παλιοί φίλοι, αλλά και πολλοί νέοι, βρέθηκαν κοντά μου, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να μπω μπροστάρης για την δημιουργία μιας Πάτρας σύγχρονης και ανεπτυγμένης, δυνατής και πρωτοπόρας. Δέχτηκα την πρόσκληση και την πρόκληση. Και η πρώτη αυτή συγκέντρωση μας δικαίωσε όλους. Προχωράμε μπροστά. Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Με το κόμμα των Πατρινών για μια τη νέα Πάτρα. Καλό ξεκίνημα. Καλό αγώνα. Με την Νίκη!».

Την εκδήλωση και την υποψηφιότητα του Νίκου Νικολόπουλου χαιρέτισαν και πρόσωπα με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς και γνωστά πρόσωπα ανά το Πανελλήνιο.

Μεταξύ αυτών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών αλλά και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οικονομολόγος και πρόεδρος του Κινήματος «Υπέρβαση», Κυριάκος Τόμπρας, ο γνωστός και πολύπειρος δημοσιογράφος, Γιάννης Ντάσκας, ο επίσης γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νίκου Νικολόπουλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο γνωστός συνδικαλιστής της Πάτρας, Γιώργος Τσιμέκας. Την εκδήλωση άνοιξε ο γιος του ανεξάρτητου βουλευτή, Ανδρέας Νικολόπουλος, μιλώντας για τον πατέρα του.

Στον χαιρετισμό που έστειλε ο κ. Μίχαλος, καθώς απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Θέλω, έστω και από μακριά, να στείλω ένα θερμό μήνυμα στήριξης στην υποψηφιότητα του Νίκου Νικολόπουλου. Στηρίζω έναν καλό φίλο. Έναν άξιο και ικανό πολιτικό, που υπηρετεί με συνέπεια τόσο τον τόπο του, όσο και την πατρίδα μας, από όποια θέση ευθύνης του ανατέθηκε. Έναν πολιτικό με αρχές και αξίες. Τις οποίες υπερασπίζεται με ειλικρίνεια, με τόλμη και πίστη, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς». Και ο κ. Μίχαλος κατέληγε: «Ο Νίκος Νικολόπουλος έχει αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί. Έχει αποδείξει το δυναμισμό και την αποτελεσματικότητά του. Έχει αποδείξει, πάνω από όλα, την αγάπη του για αυτό τον τόπο. Είμαι βέβαιος, ότι ως Δήμαρχος θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Θα καταφέρει να οδηγήσει την Πάτρα μπροστά».

Ο κ. Τόμπρας από την πλευρά, του, υπογράμμισε: «Σήμερα η Πάτρα εξέλεξε δήμαρχο! Είναι πρωτοφανές αυτό που είδα ερχόμενος εδώ. Δεν το έχω ξαναζήσει. Φίλε Νίκο, μάλλον δεν έχεις εικόνα τι συμβαίνει έξω από αυτή την αίθουσα…». Επίσης, αναφέρθηκε στην διαρκή προσπάθεια του Νίκου Νικολόπουλου υπέρ της κοινωνίας των πολιτών και ιδιαίτερα στοπλευρό των αδίκως δοκιμαζομένων πολιτών από την κρίση, αλλά και στην επιμονή του να στηρίζει με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.