Ρένα Δούρου: Η ανάρτησή της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το φιλί του Τσίπρα στην Περιστέρα (βίντεο)

Ρένα Δούρου: Η ανάρτησή της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το φιλί του Τσίπρα στην Περιστέρα (βίντεο)

Με ανάρτησή της στο twitter, η Ρένα Δούρου στέλνει το δικό της μήνυμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η περιφερειάρχης Αττικής ανάρτησε ένα βίντεο με φιλιά διάσημων ζευγαριών, ομοφυλόφιλων, κινηματογραφικών ζευγαριών αλλά και φιλιά μεταξύ ζώων.

Ωστόσο, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι στο κολάζ αυτό των φωτογραφιών, αποτυπώνεται και ένα στιγμιότυπο όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, φιλάει την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο συνόδευσε η Ρένα Δούρου με το εξής κείμενο: «Αγίου Βαλεντίνου και όλοι και όλες δικαιούμαστε μια βουτιά στο μελό. Και στο φιλί. Γιατί το φιλί γεννιέται πέρα από τα όρια των κοινωνικών συμβάσεων, του φύλου, της θρησκείας. «Δεν σβήνει ποτέ» γράφει ο Μπαλζάκ. Και σφραγίζει ανεξίτηλα. Καλά φιλιά σε όλους & όλες όπως τα θέλουν!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.