Απίστευτο περιστατικό στην Κερατέα: Αντιδήμαρχος χαστούκισε υπάλληλο για μια… λάμπα!

Απίστευτο περιστατικό στην Κερατέα: Αντιδήμαρχος χαστούκισε υπάλληλο για μια… λάμπα!

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο Κερατέας, παρουσία εμβρόντητων πολιτών που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο κτήριο.

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου η ένταση έχει «χτυπήσει κόκκινο» σε πολλούς δήμους αλλά η αντιδήμαρχος Κερατέας Λαυρεωτικής ξεπέρασε κάθε όριο αφού κυριολεκτικά άστραψε και βρόντηξε σε υπάλληλο του Δήμου για μία καμένη λάμπα που δεν είχε αλλαχτεί εγκαίρως.

Η αντιδήμαρχος μπήκε εκνευρισμένη στο δημαρχείο και ζήτησε εξηγήσεις από τη δημοτική υπάλληλο επειδή δεν είχε αλλαχτεί μία λάμπα του δημοτικού φωτισμού.

Όταν η υπάλληλος της είπε πως δεν ήταν αρμοδιότητα της, η αντιδήμαρχος της… άστραψε δύο χαστούκια, η υπάλληλος αντέδρασε για να αμυνθεί και οι δύο γυναίκες πιάστηκαν μαλλί μαλλί. Χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων ενώ η υπάλληλος μεταφέρθηκε με ζαλάδες στο τοπικό κέντρο υγείας για να κάνει ιατρικές εξετάσεις.

Το περιστατικό βίας εντός του δημαρχείου Κερατέας δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει καθώς σύμφωνα με το lavriaki.gr ήρθαν στα χέρια άλλο στέλεχος της δημοτικής αρχής με έναν άλλον υπάλληλο.

Η επίθεση όμως της αντιδημάρχου ξεπέρασε κάθε προηγούμενη και ανάγκασε τον δήμαρχο του Δήμου Δημήτρη Λουκά να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Εγραψε σχετικά o δήμαρχος:

«Είναι αυτονόητο ότι ο διάλογος με αμοιβαίο σεβασμό, είναι ο μόνος ενδεδειγμένος δρόμος για να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ένταση αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο.

Είναι επίσης αυτονόητο ότι συμπεριφορές βίας δεν γίνονται αποδεκτές, πολύ δε περισσότερο εάν αυτές οι συμπεριφορές αναπτύσσονται από αιρετούς, εντός του Δήμου μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και είναι βέβαιο ότι είμαι υποχρεωμένος να διαμεσολαβήσω προκειμένου να ζητηθεί άμεσα η ειλικρινής και έντιμη συγγνώμη για το απαράδεκτο συμβάν που προκλήθηκε, από τον αιρετό που το προκάλεσε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.