ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χρ. Γιαννούλης: «Χρησιμοποίησα τη φράση φασισταριά για 20-30 αφρισμένους ανθρώπους – Στημένη η συμπεριφορά τους»

Χρ. Γιαννούλης: «Χρησιμοποίησα τη φράση φασισταριά για 20-30 αφρισμένους ανθρώπους – Στημένη η συμπεριφορά τους»

Για παρερμηνεία των δηλώσεών του έκανε λόγο ο Χρήστος Γιαννούλης με αφορμή τη λέξη «φασισταριά» που φέρεται να χρησιμοποίησε. Τονίζει πως όσα είπε διαστρεβλώθηκαν, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κλίμα εντυπωσιασμού.

«Μόνο με χιούμορ μπορώ να απαντήσω σ΄αυτόν τον με σαφή σκοπιμότητα αποσπασματικό τρόπο μετάδοσης, ενός πολύ μικρού αποσπάσματος, δεν ξέρω από ποιους άλλους, εγώ είδα πρώτα μια μετάδοση από τον ΣΚΑΙ, όπου κυριαρχεί η λέξη «φασισταριά», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Αναφερόμενος στο βίντεο που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ, ο Χρήστος Γιαννούλης μίλησε για κοπτοραπτική στις δηλώσεις του λέγοντας: «Η πρακτική του «κόβω και ράβω» για να δημιουργήσουμε μία εντύπωση και να φορτίσουμε το κλίμα, δεν βοηθάει κανέναν. Η πλήρης φράση που είπα, είναι ότι δεν θέλω να ζήσει ο γιος μου σε μία Ελλάδα πνιγμένη στο διχασμό, δεν θέλω να ζήσει σε μια Ελλάδα, που δεν θα μπορεί να διαφωνήσει, χωρίς να υπάρχει η πίσω σκέψη της βίας ή του μίσους», είπε στον FOCUS 103,6 ο Χρήστος Γιαννούλης, αναφορικά με την ένταση που προκλήθηκε στην Κατερίνη, σε εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Τζανακόπουλο.

«Η φράση, που είπα, αφορούσε 20-30 αφρισμένους συμπολίτες μας, που έλουζαν με υβριστικούς χαρακτηρισμούς τους παρευρισκόμενους πολιτικούς. Ξεπεράσαμε το «προδότες, πουλημένοι» κτλ, φτάσαμε στο «καθίκια, θα σκοτώσουμε τα παιδιά σας, καθάρματα, ρουφιάνοι». Σέβομαι πάρα πολύ όλους αυτούς που έχουν πίκρα, οργή και αντίθεση με μία πολιτική απόφαση που αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν σέβομαι σε καμία περίπτωση, δεν τους φοβάμαι και δεν τους καθιστώ ισότιμους συνομιλητές, ακριβώς για αυτόν τον λόγο αποδίδοντάς τους την ιδιότητα που έχουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι λειτούργησαν αυθόρμητα, ήταν στημένο. Μέχρι πριν από λίγη ώρα, πριν από το επεισόδιο, πίναμε καφέ στην ίδια καφετέρια απέναντι από τον χώρο της εκδήλωσης και δεν μας είπε κανένας τίποτα, ούτε ότι είσαι «φασίστας ή προδότης», τίποτα. Στο «χειρουργείο» του ΣΚΑΙ, υπάρχει η αίσθηση ότι ξαφνικά σηκώθηκαν αυτοί οι άνθρωποι αυθόρμητα και αγανακτισμένα, με το που φτάνει ο κ. Τζανακόπουλος και η Ελευθερία Χατζηγεωργίου» κατέληξε ο κ. Γιαννούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.