ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Θύελλα» αντιδράσεων στο twitter για τις κυνικές δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη

«Θύελλα» αντιδράσεων στο twitter για τις κυνικές δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη

Η δήλωση του Ηλία Ψινάκη ότι κοιμάται ήσυχος τα βράδια μετά την τραγωδία στο Μάτι προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Επτά μήνες μετά από τη «μαύρη Δευτέρα» της 23ης Ιουλίου, όταν η φονική πυρκαγιά που κατέκαψε το Μάτι αφήνοντας πίσω της 100 νεκρούς, οι πληγές στη συλλογική μνήμη των πολιτών της χώρας, παραμένουν ακόμα ανοιχτές.

Ωστόσο, η πύρινη τραγωδία που έζησαν οι συνάνθρωποί μας το περασμένο καλοκαίρι, δε φαίνεται να επηρέασε όλους με τον ίδιο μοιραίο τρόπο. Και αυτό είναι ίσως το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς, με φόντο τις πρόσφατες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για πρώτη φορά για τις ευθύνες του ως Δημάρχος Μαραθώνα.

«Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, κανονικότατα», δήλωσε ανερυθρίαστα ο Ηλίας Ψινάκης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου. «Εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, προσωπικά. Αυτό θα φανεί πολύ γρήγορα, θα βγει το πόρισμα της Δικαιοσύνης. Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, κανονικότατα. Αυτό που μπορούσαμε να έχουμε κάνει, το έχουμε κάνει», συμπλήρωσε εμφατικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δήλωσεις του Ηλία Ψινάκη, έγιναν αφορμή για να αναρτηθούν οργισμένα «τιτιβίσματα» πολιτών και στο Twitter:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Panagoooo/status/1101256989647294465

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.