ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η. Ψινάκης: Η… «οσκαρική» συνάντηση στο Παρίσι (φωτο)

Η. Ψινάκης: Η… «οσκαρική» συνάντηση στο Παρίσι (φωτο)

Μία ξεχωριστή συνάντηση στο Παρίσι είχε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Mε έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών το Sir Ridley Scott συναντήθηκε χθες βράδυ στο Παρίσι και στο εστιατόριο La Maison du Caviar, ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος του Μαραθώνα απόλαυσε την συνάντησή του με τον παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη και μοιράστηκε μαζί μας τη κοινή τους φωτογραφία, έξω από το γνωστό γαλλικό εστιατόριο.

«With Ridley Scott in Paris. Sir Ridley Scott is one of the most important and talented director in the world. An amazing personality, 9 academy oscars awards winner and he loves my country. @ridleyscottcg #Greece #Athens#Marathon #Paris #France #London#England #amphictyonyofancientgreekcities»

Με τον Ridley Scott στο Παρίσι. Ο σερ Ρίντλευ Σκοτ, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και ταλαντούχους σκηνοθέτες στον κόσμο. Μια εκπληκτική προσωπικότητα, 9 όσκαρ και αγαπάει την χώρα μου»! έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης κάτω από την φωτογραφία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την επιτυχία της ταινίας Άλιεν (1979), οι πιο γνωστές του ταινίες είναι η νεο-νουάρ ταινία επιστημονικής φαντασίας Blade Runner (1982), το εγκληματικό δράμα Θέλμα & Λουίζ (1991), το ιστορικό δράμα βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μονομάχος (2000), η πολεμική ταινία Μαύρο Γεράκι: Η Κατάρριψη (2001), το εγκληματικό θρίλερ Hannibal (2001), η βιογραφική ταινία το δράμα Επαγγελματίες Απατεώνες (2003), η δραματική ταινία δράσης Το Βασίλειο των Ουρανών (2005), η βιογραφική ταινία American Gangster (2007), η ταινία επιστημονικής φαντασίας Προμηθέας (2012), το δραματικό θρίλερ Ο Συνήγορος (2013) και η ταινία επιστημονικής φαντασίας The Martian (2015).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.