Κ. Νοτοπούλου: «Δε φοβάμαι να προχωρήσω στο δρόμο λόγω των Πρεσπών»

Κ. Νοτοπούλου: «Δε φοβάμαι να προχωρήσω στο δρόμο λόγω των Πρεσπών»

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών και τις αντιδράσεις που εκλαμβάνει με τον κόσμο που συναναστρέφεται.

«Δεν φοβάμαι να προχωρήσω στο δρόμο λόγω του Μακεδονικού. Με πλησίασαν άτομα και για τη Μακεδονία, μου είπαν την άποψη τους αλλά μέχρι εκεί», δήλωσε η πρώην υπουργός και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνάντηση με δημοσιογράφους που είχε την Δευτέρα αναφερόμενη στα μηνύματα που παίρνει από τον κόσμο μετά και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η προεκλογικής της εκστρατεία, όπως σημείωσε, ξεκινάει ουσιαστικά την Τετάρτη με την ομιλία της στο αίθριο του περιπτέρου 13 της ΔΕΘ.

«Η καμπάνια μας θα είναι οικονομική και θα χρησιμοποιήσουμε ιδιαίτερα τα social media. Εγώ αυτή την στιγμή δεν έχω καθόλου χρήμα. Δεν με αφορούν αυτά που ακούγονται για το ‘μαύρο’ προεκλογικό χρήμα. Ο καθένας πολεμά με τα μέσα που έχει. Δεν χρειάζεται προεκλογική καμπάνια αλλά πολιτική άποψη. Η δικιά μας παρουσίαση θα είναι νεανική, όπως το στίγμα του συνδυασμού μας» τόνισε η υποψήφια που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και επανέλαβε ότι «Θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης σε μια καινούρια εποχή, να μην γυρίσουμε στον σκοταδισμό και σε παλιές εποχές».

H κ. Νοτοπούλου τόνισε επίσης πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και η διοίκησή του έφεραν άλλον αέρα στην πόλη και στην εξωστρέφειά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενη στην ανάπλαση της ΔΕΘ τόνισε ότι με τον ανασχεδιασμό του εκθεσιακού κέντρου δημιουργούνται νέες προοπτικές και αναπτυξιακές δυνατότητες προκειμένου η Θεσσαλονίκη να αποτελέσει ένα ισχυρό εκθεσιακό hub για τη Νoτιοανατολική Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.